w

Høstprogrammet begynner å bli klart !

Kjøpsvik bluesklubb har denne høsten valgt å satse på lokale musikere, da i forstand av band med en eller annen tilhørighet i Nord-Norge. Det blir altså mye spennende ut over høsten.

04.08.201812:20 Kjøpsvik Bluesklubb

Flere eldre bekjentskaper og noen nye. Et nytt bekjentskap får vi allerede fredag den 24. august.  Ray Moon Band som ble grunnlagt høsten 2017 og består av erfarne musikere fra Midt-Troms. Bandet har gjort mange spillejobber siden starten og har blitt meget godt mottatt av publikum.  Gutta har et rikholdig repertoar som spenner mellom blues, rock, reggae (!) og country, med sin helt egen vri, og vi satser på at de vil få  stemninga i taket på Stetind Hotell denne kvelden! Ray Moon Band skal i studio høsten 2018 for å spille inn nytt materiale.

Lørdag den 6. oktober får vi besøk av Kjartan & The Hound Dogs som har tilhold i Trondheim, men Kjartan er ekte narvikgut og har gjestet både klubb og festival tidligere. Denne gang skal de spille på Stetind Hotell.

Lørdag 24. November får vi storfint besøk fra Notodden. Da er det Reloaded med Heidi Blåsmo i spissen på Kroa Di. Et gjensyn vi alle ser fram til. Ny plate og glimrende kritikker, samt masse radiotid i utlandet kan tyde på at dette blir et høydepunkt.

Lørdag 1. desember kommer Blått Drivgods tilbake. De spilte i teltet under Norcemdagan og de gleder seg til å komme tilbake, denne gang på Stetind Hotell og julebord.

Vi har også planer om romjulsblues den 28. desember, men her har vi enda ikke fått bekreftet noe band enda.

Reloaded